Romsejour Travel - Agentie de Turism
telefon rapid Romsejour Travel


HOTEL DIANA, Baile Herculane - Romania

 
HOTEL DIANA

 

Tarife si oferte


Detalii si facilitati hotel

     Hotel Diana oferă cazare în camere duble, camere single, matrimoniale, apartamente, recent recondiționate, având minibar, telefon, uscător de păr, TV prin cablu și baie modernă.Hotelul Diana este dotat cu parcare privată gratuită și Wi-Fi gratuit.

    Diana Resort dispune de 2 saloane restaurant modernizate: Restaurantul Clasic șiRestaurantul Rustic , ambele concepute pentru a crea o atmosferă dinstinsă în care să vă bucurați de o seară specială în compania celor dragi.Meniul este variat, creat să satisfacă toate gusturile pofticioșilor, de la mâncare tradițională românească, până la platouri internaționale, vinuri de vinotecă și băuturi fine.

    Sțatiunea Băile Herculane este considerată un important centru de sănătate și oferă turiștilor o modernă și deosebită bază de tratament unde pot beneficia de apele sulfuroase de o calitate deosebită și de posibilitatea efectuării de cure cu băi termale. Apele sulfuroase au propietatea de a vindeca extrem de multe boli, prin conținutul de hidrogen sulfurat, care este singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămân și pe cale digestivă.


Facilitati pentru copii

TARIFE COPII:

-CAZARE-GRATUITATE fara pat pana la 14 ani.

                -PAT SUPLIMENTAR =50 LEI/ZI cu MD.

-MASA –Micul Dejun GRATUITATE  pana la 7 ani.

               -Intre 7-14 ani = 15 lei/zi.

               -Peste 14 ani =30 lei/zi.

               -Pentru MESELE PRINCIPLAE OPTIONAL

                SE ACHITA 25 LEI/ZI pentru BONURI VALORICE.


Alte hoteluri din statiuneAutoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09