Romsejour Travel - Agentie de Turism
telefon rapid Romsejour Travel


HOTEL ROMAN, Baile Herculane - Romania

 
HOTEL ROMAN

 

Tarife si oferte


Detalii si facilitati hotel

  Complexul Hotelier Roman dispune de  camere single,camere duble, apartamente, baza de tratament proprie, piscina interioara, cabinete medicale, sala de gimnastica, restaurant, bar de zi, sala de conferinte, bai romane, parcare.

   Restaurantul cu o ambianta rafinata, cu preparate savuroase din ingrediente intotdeauna proaspete si personalul atent la detalii va stau la dispozitie .Barul, va sta la dispozitie cu decorul sau cald si primitor si bauturi diversificate.

   Baza de tratament a Complexului Hotelier Roman este dotata cu aparatura medicala de ultima generatie (tip BTL-5000) care ne ofera multiple posibilitati terapeutice si de investigatii pe care le realizam in cele doua sectii: electroterapie si hidroterapie.

   Personalul medical este compus din specialist balneofizioterapeut, asistenti medicali principali balneofizioterapeuti si de specialitate medicala, kinetoterapeuti, profesor CFM (cultura fizica medicala), maseuri si infirmiera.

  Piscina cu apa termala si  centrul de wellness, masajele de relaxare si procedurile de tratament, totul este aici pentru ca dvs. si cei dragi sa aveti o sedere de neuitat. Punem pasiune si daruire in tot ce facem.


Facilitati pentru copii

TARIFE COPII

   –Sub 12 ani GARTUITATE fara pat.

  –Pat suplimentar  cu MD = 50 lei/zi.

  -Peste 12 ani – PAT+ DP=68 LEI/ZI.

                      - PAT +PC=87 LEI/ZI.


Alte hoteluri din statiuneAutoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09