telefon rapid Romsejour Travel


Hotel Queen Vera (fost Palm Beach), Mamaia - Romania

 

 

Verifica disponibilitate si preturi

Tarife si oferte


Detalii hotel

Profil: Confort

Situare: Situat in centrul statiunii, hotelul este o adevarata oaza de liniste si relaxare de 4 stele. 

Camere: Hotelul isi primeste oaspetii in camere si apartamente dotate cu aer conditionat, sistem de acces pe baza de cartela, internet wireless, minibar, telefon si seif. Hotelul are 68 de camere spatioase si decorate individual, apartamente de lux si duplexuri echipate cu LCD, internet, jacuzzi, minibar, telefon, aer conditionat si seif. Apartamentele au o suprafata de 60 m fiecare si sunt echipate cu sistem de acces pe baza de cartela, televizoare tip Flatron, internet, jacuzzi, minibar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala in saloane si in dormitoare, seifuri electronice in fiecare camera. Duplexurile sunt dispuse pe doua etaje, au cate doua dormitoare fiecare si aceleasi dotari ca apartamentele.

Restaurant:Restaurantul hotelului serveste preparate libaneze, romanesti si internationale. Hotelul dispune de un salon cu o capacitate max de 400 persoane Pentru relaxare, hotelul ofera terasa si gradina. 

Servicii gratuite: sala de sport, sauna, piscina, internet, informatii turistice si culturale, primirea si transmiterea mesajelor, depozitare bagaje, wake-up call.  Plaja din zona hotelului este lata, iar intrarea in apa se face lin. Hotelul dispune de parcare proprie, de care turistii pot beneficia gratuit in limita locurilor disponibile.   

Servicii cu plata: masaj, room service, minibar, apeluri locale si internationale, fax, sala de conferinta dotata complet, servicii de secretatiat, servicii de transport, spalatorie

Facilitati: Centrul SPA Ofera relaxare in conditii de igiena si confort maxim. Centrul cuprinde doua piscine pentru adulti si copii, sauna, sala de gimnastica, masaj. Hotelul dispune de sala de gimnastica, 2 sali de masaj, cabine de sauna, piscina semiolimpica descoperita, sali de conferinte de 70, respectiv 30 de locuri, internet cafe, bar, gradina exotica. Sala de conferinte din cadrul hotelului ,,Palm Beach' Mamaia poate gazdui pana la 70 de persoane. Hotelul ofera servicii business complete prin intermediul Centrului de afaceri, dotat cu telefon intern si international, fax, xerox, internet, calculator, imprimanta, scanner si aer conditionat.

Facilitati copii: Copiii cu varsta intre 0 si 3 ani beneficiaza de cazare gratuita. Copiii cu varsta intre 3 si 7 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu se solicita pat suplimentar si vor achita doar contravaloarea micului dejun. Copiii cu varsta intre 7 si 14 ani vor achita contravaloarea patului suplimentar si mic dejun. A treia persoana intr-o camera dubla cu pat suplimentar va achita 50% din valoarea unui loc de cazare. Locul de joaca pentru copii este amenajat la exteriorul hotelului, in zona piscinei descoperite.

Animale de companie: Animalele de companie se accepta doar le cerere

Atractii in zona: Telegondola, Satul de vacanta, Cazino

Alte hoteluri din statiune


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09