telefon rapid Romsejour Travel


Hotel Hotel Dragului, Predeal - Romania

 

 

Verifica disponibilitate si preturi

Tarife si oferte


Detalii hotel

Profil: Economic

Situare: Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de Muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Dragului, Predeal, este o gazda ospitaliera in orice anotimp. 

Info: Construit in anul 2003, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de ,,Pensiunea Dragului' si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.

Camere: ,,Hotel Dragului' are o capacitate de cazare de 40 de locuri in 20 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Facilitati: Hotel Dragului mai dispune si de o sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri, dotata corespunzator: aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.

Restaurant: Restaurantul ,,Dragului', cel mai renumit restaurant de pe Valea Prahovei, cu o capacitate de 140 de locuri in restaurant si 120 locuri pe terasa, ofera o gama diversificata de preparate din gustoasa bucatarie romaneasca si internationala, toate pregatite cu profesionalism.

Servicii gratuite: internet wireless, parcare  receptie deschisa non-stop, camera de bagaje

Servicii cu plata: room service, pranz la pachet, serviciu de transfer, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri

Animale de companie: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati copii: Copiii cu varsta intre 0 si 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii mai mari de 7 ani achita contravaloarea patului suplimentar

Atractii in zona: trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada ,,Tamina', Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea ,,Sfantul Nicolae', Biserica ortodoxa ,,Sfintii Imparati Constantin si Elena', Capela romano-catolica ,,Timisul de Jos', Manastirea romano-catolica ,,Timisul de Jos', Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul ,,Mihail Saulescu', Monumentul Eroilor din gara Predeal

Alte hoteluri din statiune


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09