telefon rapid Romsejour Travel


Hotel Sunset Villas, Predeal - Romania

 

 

Verifica disponibilitate si preturi

Tarife si oferte


Detalii hotel

Profil: Confort

Situare: Complexul ,,Sunset Villas' se afla la numai cateva minute de zona centrala a orasului Predeal, cat si in apropierea cabanei ,,Trei Brazi'. Vilele se afla la 10 minute (de mers pe jos) de centrul orasului Predeal.

Camere: Vila este cotata ca fiind de patru stele si pune la dispozitia celor interesati de un loc de cazare la Predeal 6 camere, care ofera toate conditiile unor camere de patru stele. Cazarea este asigurata in camere generoase, fiecare cu un alt decor. Mocheta este groasa si moale, lenjeria este de calitate superioara, prosoapele 100% din bumbac, baile sunt echipate cu feon air; turistii au la dispozitie o gama larga de materiale de unica folosinta (trusa dentara, papuci de casa, trusa de cusut, servetele siliconice pentru incaltaminte, pungi igienice, betisoare pentru urechi, etc). Fiecare camera are aparat de radio, televizor LCD si acces wireless la internet.

Restaurant: Restaurantul si barul ofera intimitate perfecta si este deschis zilnic intre orele 8-24. Spatiul interior este completat de terasa exterioara, unde servirea mesei este de asemenea posibila. Meniul este unul traditional, cu accent insa pe specialitati, inclusiv din peste. Barul este aprovizionat cu cele mai fine si mai rare bauturi, stocul nostru facand fata oricaror exigente.

Servicii gratuite: internet, parcare, acces gratar

Servicii cu plata: room service, paintball, tiroliana, initiere in alpinism, excursii cu microbuzul la monumentele din imprejurimi, circuit pe ATV-uri 

Animale de companie: Accesul cu animale de companie nu este permis

Facilitati copii: Copiii cu varsta intre 0 si 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. Copiii peste 5 ani achita contravaloarea patului suplimentar.

Alte hoteluri din statiune


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09