telefon rapid Romsejour Travel


Termeni si conditii

      Conditiile in care poate fi utilizat site-ul  www.romsejour.eu sunt stabilite  mai jos si accesand site-ul, acceptati implicit termenii si conditiile enumerate mai jos. , cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

Drepturile utilizatorului

  Vizitatorul site-ului are dreptul de a vizualiza parti din continutul acestuia, de a printa anuminte informatii in scopul folosirii acestora in scop personal si non comercial. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

 

Obligatiile utilizatorului

  Accesand site-ul www.romsejour.eu , sunteti de acord sa respectati urmatoarele:

  • Utilizatorului nu ii este permisa, distribuirea, publicarea, copierea, transferul catre terte parti.
  • Incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate.
  • Aveti 18 ani si posibilitatea legala de a initia acte juridice.
  • Va asumati tranzactiile financiare efectuate in numele sau pentru dvs.
  • Nu veti folosi site-ul in scopuri frauduloase sau pentru a initia rezervari fictive.
  • Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

 

Anulari sau Modificari

Romsejour Travel are dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.De-asemenea poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului prin intoducere noilor  conditii si devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site .

Romsejour Travel nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica ,juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

Limitarea raspunderii

Romsejour Travel nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, special.Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora.,noua ne revine  dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

 

Disponibilitatea serviciului

      In mometul efectuarii rezervarii veti primi un e-mail de confirmare din partea noastra. Dupa confirmarea rezervarii, intra in vigoare contractul cu clientul.(cititi-l cu atentie)

     Fiecare oferta  turistica are specificat conditiile speciale de rezervare, anulare, calatorie. Va rugam sa le cititi cu atentie. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon specificate pe site-ul nostru.

    Pentru a anula sau modifica o rezervare trebuie sa acceptati termenii si conditiile fiecarui hotel. Atunci cand ati decis modificarea sau anularea unui serviciu, aveti responsabilitatea de a anunta agentia in scris.

   Agentia sau Hotelul nu pot anula sau modifica serviciile turistice fara a avea acordul dvs ferm in scris.

In eventualitatea modificarii sau anularii unui serviciu, Agentia poate percepe costuri aditionale percepute de hotelier, o taxa in vederea acoperirii unor costuri administrative


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: Tel: 021-313 06 09 ; 0800 08 09 09